marți, 18 mai 2010

Guacamole à la parisienne

O alta varianta de guacamole, am mancat saptamana trecuta si am incercat sa-l refac...Un aperitiv simplu si rapid, care exista in multe variante...

- avocat

- ceapa rosie

- lamaie

- tarhon

- cognac

- sare

Nu am pus cantitatile de ingrediente, pentru ca le adaugati in mici cantitati si asezonati dupa gust.
Avocatul il taiati in doua, inlaturati samburele, apoi coaja, taiati in bucatele.

Adaugati o lingura de lamaie, amestecati,  pentru a nu se oxida.

Adaugati celelalte ingrediente : ceapa rosie taiata marunt, tarhonul sec, un pic de cognac si sare.

 Amestecati si reasezonati dupa gust.

2 comentarii:

Elena Toma spunea...

Interesanta versiunea asta cu tarhon! Este o aroma pe care n-as fi asociat-o cu avocado, daca nu-mi dadeai aceasta idee. O saptamana reusita, Cristina!

www.bucataria-sylviei.ro spunea...

Excelenta reteta !!Chair m-a atras tarhonul, ador aroma lui, o sa o testez !