vineri, 15 ianuarie 2010

Pui cu smantana si tarhon

Impreuna cu aceasta reteta am servit morcovi cu smantana.
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 400 g piept de pui
- 30 g unt
- 1 lingura de ulei
- 4 linguri de smantana
- sare, piper si tarhon dupa gust
Decupati pieptul in bucatele lungi. Sarati si piperati.Incalzitili uleiul si untul, adaugati carnea. Prajiti carnea pe ambele parti.
Adaugati smantana si un pic de tarhon sec, amestecati, lasati ca crema sa se ingroase un pic si serviti imediat

5 comentarii:

Momo spunea...

un deliciu,ce aroma de tarhon!

Jack T spunea...

Hallo Cristina,
foarte feineä Mincarea.
Combinatia de Pui cu Morcovi este super. Eu pun numai pe lingä asta si un oic de Ceapä. In rest tot asa faci si este minunatä la Gust. Si clar , Tarhonul este Coroana...

Numai bine Jacob

Sylvia spunea...

Excelenta reteta, tarhonul este una din ierburile aromate preferate. Trebuie sa incerc si eu reteta. Am vazut ca ai descoperit Premiul cu mare drag vi-l ofer pentru toate minunatiile care le faceti,
Sylvia

Alexandrina spunea...

Mmm, se simte aroma pana la mine!
Tare bun!!

Nadji spunea...

Recette très bonne.
Je note.
A bientôt.