marți, 13 octombrie 2009

Pizza tartiflette

Ingrediente ( da o pizza mare pentru 2 persoane):
- 200 g aluat pentru pizza
- 4 linguri de smantana
- 3 cartofi fierti mijlocii
- 200 g reblochon sau tartiflette
- 100 g costita afumata
- 1 ceapa mijlocie
Preancalziti cuptorul la 200°C.
Intindeti aluatul de pizza, il puneti pe o tava cu hartie de copt,apoi in cuptor timp de 10 minute la 200°C.
Astfel aluatul de pizza este copt, deci putem pune o umplutura mai lichida.
Ungeti aluatul cu 2 linguri de smantana, cartofii fierti ii curatati de piele si taiati in felii subtiri, puneti pe toata suprafata aluatului.
Presarati costita afumata taiata in bucatele foarte fine, ceapa tocata in felii subtire si la sfarsit branza taiata in felii. Puneti la sfarsit cele 2 linguri de smantana ramase.
Puneti in cuptor timp de 20 minute.
Serviti cald.

Niciun comentariu: